Nieuwe Uurregeling PPK Essenbeek

18 Oct 2020 by Nancy Lockkamper

Beste Leden, 

Door de verstrengde maatregelen die vanaf maandag ingang treden, heeft het provinciaal Comité Vlaams-Brabant besloten om de provinciale interclub te onderbreken. 
(voor Landelijke volgt wellicht morgen een beslissing vanuit de VTTL). Ook alle verdere provinciale organisaties, tornooien, tot einde november zijn afgelast.

Onder meer het instellen van de avondklok maakt het verder afwerken van onze provinciale interclub praktisch onmogelijk. Bovendien evolueren de Covid-19 besmettingscijfers in slechte zin en de oproep om voor de interclub zo veel mogelijk apart te rijden is ook niet altijd praktisch toepasbaar. Tafeltennis blijft op zich zelf wel Corona-proof mits naleven van de voorschriften van social distancing en (hand-)hygiëne. 

Recreatief tafeltennis is echter ‘nog niet’ verboden. Daarom heeft het PPK Bestuur besloten dat de begeleide trainingen nog steeds kunnen doorgaan en de vrije training op Maandagavond wordt vervangen door Vrijdagavond. Wel zal de kantine/bar gesloten blijven. Degenen die op de barlijst staan worden geacht dan Vrijdag te openen in plaats van Maandag. 

De trainingsmomenten op de TeamApp zullen worden aangepast. De corona maatregelen voor onze club gelden nu meer dan ooit om op een veilige manier onze sport te kunnen blijven beoefenen :

🏓 Registratie meer dan ooit verplicht ! Gelieve onze TeamApp te gebruiken
🏓 Gebruik van kleedkamers is verboden
🏓 Kantine/bar gesloten
🏓 Mondmaskerplicht is verplicht op de club

Deze nieuwe uurregeling gaat in vanaf morgen. De club zal morgen dus gesloten zijn. Iedereen kan vrij komen trainen op Vrijdag 23 Oktober 2020.
 



Location

Vondel 41, 1500 Halle, België

Comments --

Loading...