GEUZEN KANOSPRINT wedstrijd - 24 juni 2023

14 Jun 2023 by Admin

Lieve Geuzen, familie, vrienden….

Op 24 juni 2023 wordt bij onze club de jaarlijkse sprintwedstrijd georganiseerd, op het terrein van ons eigen club. Meerdere verenigingen uit Nederland en een Belgische club komen naar ons toe om er een geweldige mooie en sportieve dag van te maken!

NB: we zijn blij dat we onze Belgische vrienden dit jaar weer mogen ontvangen. Zij blijven zaterdag op ons terrein overnachten en zullen op zondag nog trainen bij de club.

GEUZEN AAN DE SLAG
Zo’n wedstrijd is superleuk, maar ook alle hulp is welkom! Bij de voorbereidingen, maar ook op de dag zelf zoals; de opbouw en afbouw, omroepen, hulp in de finishtoren, het uitreiken van de medailles, koffie zetten, bardienst en/of verkoop van lekkers, taarten bakken, tussendoor opruimen en schoonmaken, de catering en andere hand en spandiensten.

Wat gaan we doen?
Vrijdagavond 23 juni => vanaf 19:00 (deels) de baan opbouwen en de locatie gereed maken
Zaterdag 24 juni => vanaf 7:00 verder opbouwen, wedstrijden organiseren en einde dag weer alles afbouwen

Wil je helpen?
Stuur een berichtje naar Guido: 06-47778630 of meld je aan bij Guido, Hugo of Chris.

“KOEKENBAKKERS” GEZOCHT
Voor wat extra verdiensten voor de club willen we ook weer taart en/of koek verkopen. Dus het zou geweldig zijn als een aantal Geuzen thuis taart(en) willen bakken voor de club. Je kunt uiteraard zelf kiezen wat je maakt, maar we hebben wel beperkte ruimte in de koelkast.
Zou je de taart, bij voorkeur, vrijdagavond of anders zaterdagochtend bij de club kunnen langsbrengen en afgeven bij Marti – 06-44229435 ? Fijn als je even laten weten wat je maakt.

Graag tot ziens op de 24e, we gaan er met elkaar weer een topdag van maken!

Comments --

Loading...