Maart 2023

25 Mar 2023 by Admin

Het eind van de maand is alweer in zicht, de klok wordt dit weekend alweer verzet, dus het voorjaar komt steeds dichterbij. Wel leuk om nog even terug te kijken op afgelopen maand.

Clubkano’s
Goed geregeld! Dankzij Cees (B) liggen er 3 clubkano’s die leden of beginners kunnen gebruiken. Welliswaar wat oudere types, maar lekker stabiel en goed schoongemaakt. Bedankt Cees!

NL Doet
Er lag nog een laagje sneeuw toen we met z’n allen aan de koffie zaten, maar het zonnetje scheen. Dus zowel binnen als buiten was het aangenaam om aan de slag te gaan.
Heel veel dank aan alle leden die tijdens NL doet weer hun steentje hebben bijgedragen!! Dat was weer geweldig.
Er is veel gedaan, waaronder een grote schoonmaakbeurt van de kleedkamers, de dependance en de bestuurskamer zijn weer lekker opgeruimd, de ramen zijn grotendeels weer gelapt, de krachtruimte is onder hande genomen en de frituur en diepvries zijn weer schoon.

Hieronder de link naar de foto’s, met dank aan Lies:
https://photos.app.goo.gl/iBGNPbkQpuTWPEEW6

Vloer grote & kleine zaal
Deze week wordt de houten vloer in de was gezet, waardoor delen even tijdelijk gebarricadeerd zijn. Dus voorzichtig lopen, de vloer is weer glad!
Met heel veel dank aan Michiel. Want het is een hele klus, maar het knapt weer enorm op! Met dank ook aan “Palmparket”, het bedrijf dat diverse materialen beschikbaar heeft gesteld.

NB: weetje voor de schoonmakers: om de houten vloer te behouden is het belangrijk dat deze niet met water wordt gereinigd. Stofzuigen is genoeg.

Comments --

Loading...