Nieuws van het bestuur

3 Mar 2021 by Admin

Beste Geuzen,

Normaal gesproken plannen we rondom deze periode wat er in het vaarseizoen allemaal gaat gebeuren. We schrijven uitnodigingen voor de Zuidervaartwedstrijden en kijken naar de (inter)nationale kalender waar we dit jaar zullen gaan varen.
Helaas moeten we ons nu nog richten op andere zaken en leven we met elkaar nog altijd in een bizarre tijd.
Ik hoop dat iedereen gezond is en blijft, en wens jullie veel sterkte nog om de komende periode door te komen. Helaas kan het nog niet zoals we gewend zijn met het kanovaren en beperken we de activiteiten vooralsnog conform de coronamaatregelen.
Het lijkt er helaas ook op dat ook dit jaar de Zuidervaartwedstrijden niet door zullen gaan, aangezien er nog weinig ruimte is voor het organiseren van evenementen.
Zoals al eerder aangekondigd stop ik als voorzitter van de kanovereniging en zal dit mijn laatste bijdrage zijn in die hoedanigheid.
Ik ben verheugd om te kunnen melden dat er twee leden zijn die de rol van Peter en mijzelf over willen nemen. Stijn Bakker stelt zich kandidaat om de rol van Peter als penningmeester over te nemen en Ilse Pos stelt zich kandidaat voor de rol van voorzitter.
Omdat we op dit moment in de bijzondere situatie zitten dat we geen ‘fysieke’ jaarvergadering kunnen uitschrijven maar wel door willen, hebben we als bestuur de volgende constructie bedacht:
Ilse en Stijn zullen per april 2021 als interim bestuurders de rol van Peter en mij overnemen. Peter en ik zullen op de achtergrond nog beschikbaar zijn om ze op weg te helpen en dragen onze taken verder over.
Zodra we in de gelegenheid zijn om een fysieke jaarvergadering te organiseren, zullen zij zich officieel kandidaat stellen en zijn ze verkiesbaar.

Ik wil iedereen bedanken voor een hele mooie tijd. Ik heb genoten van de club en ben blij dat ik het in goede handen achterlaat.
Uiteraard zal ik nog wel op de achtergrond actief blijven en als varend lid zo af en toe op de club te vinden zijn.
Voor nu wens ik iedereen veel vaarplezier de komende tijd en hopen we met elkaar op betere tijden!

Veel gezondheid!

Hartelijke groet,

Guido van den Brink

Comments --

Loading...